Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У трьох районах Харкова без тепла і гарячої води залишилися понад дві сотні будинків і дитячих садків

Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today
Відключення сталося в Київському, Немишлянському і Індустріальному районах.

У трьох районах Харкова ремонтують тепломагістралі, тепла і гарячої води не буде до 18 грудня.

17 грудня відключили опалення та гарячу воду в частині Київського, Немишлянського і Індустріального районів. Про це повідомили в "Харківських теплових мережах".

У Київському районі ремонтують ділянку тепломагістралі на вулиці Продольній, 7А. З 9.00 до 20.00 17 грудня гарячу воду відключили в одному будинку, опалення —  в 21-му будинку, одному дитячому садку і одній школі, обмежених вулицею Астрономічною і проспектом Жуковського.

У Немишлянському районі з 8.00 17 грудня до 16.00 18 грудня усувають дефект на тепломагістралі ТМ-95 на вулиці Рибалко, 20. В цей час відключена гаряча вода в 154 будинках, п'яти дитячих садках, шести школах, чотирьох лікарнях, тринадцяти відомствах, опалення — в 156 будинках, п'яти дитячих садках, шести школах, чотирьох лікарнях, тринадцяти відомствах, обмежених проспектом Московським, вулицями Харківських дивізій, Ощепкова, Рибалка, Танкопія, провулком Снегірівським та бульваром Богдана Хмельницького.

В Індустріальному і Немишлянському районах ремонтують тепломагістраль ТМ-96 з 8.00 17 грудня до 16.00 18 грудня. Без опалення залишилися 34 будинки і один дитячий садок, обмежені проспектом Олександрівським, вулицею Северина Потоцького і провулком Северина Потоцького.

Як писав KHARKIV Today, борг за тепло і гарячу воду у жителів Харківської області скоротився на 99 мільйонів гривень. Станом на кінець вересня 2020 року заборгованість населення за постачання тепла і гарячої води склала 3 058 200 000 гривень, що на 99  300 000 гривень менше місяцем раніше.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.