Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У театрі Пушкіна скасовують і переносять вистави

Фото: Facebook / Харьковский театр имени Пушкина
У вихідні обіцяють відіграти анонсовані постановки.

Заплановану на сьогодні виставу "Нігілісти" замінили на "37 листівок", завтрашню — "Біг" скасували.

Через карантин попит на театральні вистави впав, до того ж, на лікарняному перебувають співробітники театру. Про це KHARKIV Today повідомив директор театру імені Пушкіна Сергій Бичко.

"Щось ми можемо замінити, а щось просто скасовується, деякі спектаклі. Те, що мало квитків купують, це зрозуміло, зараз попит дуже сильно впав. Але, припустимо, якщо у артиста або співробітника театру є підозра на погане самопочуття, ми намагаємося його до визначення діагнозу відсторонити від роботи, він іде на самоізоляцію і потім приносить вже лікарняний з якимись результатами. Зараз, крім коронавірусу, існують і інші, сезонні хвороби. У нас троє чоловік перебувають на лікарняному", — пояснив він.

За словами Бичка, театр почав запрошувати глядачів і у вихідні, оскільки завершився "карантин вихідного дня". Новорічних програм харків'янам не пропонують, а прем'єрний спектакль планують на кінець січня — початок лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майбутній локдаун без дати. Що точно закриється в Харкові цього разу

О 18:30 3 грудня актори театру Пушкіна запрошували глядачів на виставу "Нігілісти" за твором "Батьки і діти" Тургенєва, але її замінили на "37 листівок". Тим, кого не влаштовує заміна, пропонують за цими квитками прийти на виставу "Нігілісти" в інший день або на будь-яку іншу виставу на вибір.

4 грудня в театрі повинні були зіграти виставу "Біг", але її скасували. З цими квитками можна буде прийти на цю виставу в інший день, або на будь-яку іншу виставу на вибір.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.