Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У селищі Харківської області на ремонт туалету витратять 100 000 гривень

Роганский сельсовет. Фото: KHARKIV Today
Жителі Рогані вважають, що вартість ремонту була завищена.

Голова Роганської ОТГ Федір Шевченко відмовився коментувати дорогий ремонт.

Виконавчий комітет Роганської сільради заплатив ТОВ "Макс Білдінг" 99 993.60 гривень за ремонт вуличного туалету. Інформація про це розміщена на сайті державних закупівель Prozorro.

Йдеться про туалет, який знаходиться недалеко від селищної ради. За словами місцевих жителів, він дійсно дуже старий і потребував ремонту, але вартість виконаних робіт викликала у багатьох здивування. Люди вважають, що вартість ремонту завищена приблизно в два рази.

"Уже побудували! Тепер два в ряд стоять. Я у трьох бригад каменярів запитала "Скільки коштуватиме вуличний туалет? ", навіть розміри вказала ідентичні нашому. Відповідь засмутила, все-таки переплатили. З матеріалами та роботою сказали 40-50 тисяч, так , що можна було за ці гроші ще й літній душ звести", — написала місцева жителька Тетяна Жукова.

При цьому вартість біотуалетів в інтернеті коливається від 8 до 16 тисяч гривень.

KHARKIV Today вирішив поцікавитися у голови Роганської ОТГ Федора Шевченка, з чим пов'язані такі витрати на капремонт, але отримав відмову.

"Я нічого не коментую по телефону", — заявив Шевченко.

KHARKIV Today раніше писав про те, що на ремонт Харківського палацу дитячої та юнацької творчості витратять ще 10,5 мільйона гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.