Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У поліції розповіли, як будуть перевіряти пляжі і кафе в Харкові

Поліцейські пообіцяли активні перевірки на цьому тижні.

Особливу увагу поліцейські будуть приділяти кафе і пляжам, санкції до відвідувачів застосовувати не будуть.

З 22 червня поліція буде більш активно перевіряти дотримання карантинних вимог жителями Харківської області. Про це заявив начальник Головного управління Нацполіціі в Харківській області Валерій Сокуренко на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Будемо звертати увагу на масковий режим, наявність засобів гігієни, антисептичних засобів, дотримання соціальної дистанції. Не може бути столиків більше, ніж дозволяють приміщення. Щодо пляжів — шезлонги не повинні стояти один біля одного. Відповідати за порушення будуть не громадяни. З ними ми будемо проводити роз'яснювальну роботу. Відповідальність буде нести директор і господар закладу", — сказав Сокуренко.

Він додав: активні перевірки торкнуться і громадського транспорту. Якщо він буде переповнений, "поліція буде на підхваті".

Також на засіданні КТЕБ прийняли рішення про продовження карантину в Харківській області до 31 липня. Нагадаємо, 17 червня на засіданні Кабінету міністрів України прийняли рішення про продовження дії адаптивного карантину до 31 липня

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.