Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У поліції розповіли подробиці про затримання можливого спільника луцького терориста в Харкові

Затриманий співпрацює зі слідством.

Вдома у чоловіка знайшли цілий арсенал зброї.

У вівторок, 21 липня, в Харкові затримали можливого спільника чоловіка, який захопив автобус з людьми в Луцьку. У нього вдома знайшли і вилучили зброю та боєприпаси. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

"Під час огляду домоволодіння громадянина поліцейські вилучили 4 корпуси ручних гранат РГД-5, 2 корпуси ручних гранат Ф-1 і 6 запалів типу УЗРГМ до них, 3 навчально-імітаційні запали, 2 пістолети ТТ,"Дрейзе" і 100 патронів до них, гладкоствольну рушницю та 122 патрони до неї", —розповіли в поліції.

сообщник луцкого террориста

За словами начальника ГУ НП в Харківській області Валерія Сокуренка, співробітники поліції встановили причетність 44-річного харків'янина до злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові суд не відпустив додому обвинуваченого в захопленні заручників на "Укрпошті"

Зброя і боєприпаси вилучені та будуть направлені на експертне дослідження. Можливий спільник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та співпрацює зі слідством.

Відпрацьовуються всі версії кримінального злочину.

сообщник луцкого террориста

Раніше KHARKIV Today писав, що увечері, 21 липня, в Луцьку через 12 годин після захоплення силовики штурмували автобус, в якому знаходилися заручники. Після штурму терориста затримали, а всіх заручників звільнили. Захоплення заручників сталося вранці центрі Луцька. Чоловік з вибухівкою і зброєю захопив автобус з пасажирами. У ньому знаходилося майже 20 заручників. Свої вимоги терорист публікував в Twitter.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.