Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Можливий харківський спільник "луцького терориста" міг торгувати зброєю

Фото: ГУ Нацполиции в Харьковской области 
Коло спілкування підозрюваного поліцейським вже відоме.

Прокуратура просить суд взяти підозрюваного під варту на час слідства.

44-річний чоловік, який може бути причетним до захоплення заручників в Луцьку, торгував зброєю і боєприпасами. Поліція продовжує шукати місця, де він зберігав "товар". Про це повідомив начальник ГУ Нацполіціі в Харківській області Валерій Сокуренко.

"Він [можливий спільник "луцького терориста" — ред.] відправляв посилки, він торгував цією зброєю і боєприпасами, він і в інші місця відправляв, не тільки до Луцька, ми відстежуємо це і те, що у нього знайшли. Ми вчора провели обшуки ще на двох дачних будинках, які у нього є, в одному з дачних кооперативів, тут в Харкові, на превеликий жаль, ми там нічого не знайшли, але ми цю роботу продовжуємо", — розповів Сокуренко.

Начальник ГУ Нацполціі уточнив, коло спілкування харків'янина відоме.

"Є громадяни, яким він відправляв ці посилки, ми будемо продовжувати цю роботу", — пояснив він.

Нагадаємо, увечері, 21 липня, в Харкові затримали можливого спільника "луцького терориста". У нього вдома вилучили зброю і боєприпаси. Чоловік  займався волонтерством в зоні АТО і привіз зброю звідти. Йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю). Санкція статті передбачає від 3 до 7 років за ґратами.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.