Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У перші дні Нового року погода в Харкові буде весняною

Фото: Сергей Козлов/KHARKIV Today
До 1січня весь сніг в Харкові розтане.

Синоптики розповіли, якою буде погода в перші дні січня.

Новорічні вихідні в Харкові і області будуть безсніжними. На регіон насувається атлантичний циклон "Кіра", а тому тут, як і по всій Україні, очікується тепла волога погода і дощі.

"Новий рік будемо зустрічати цвіріньканням горобців, веселими калюжами, туманом, стукотом дощу по вікнах і справжнім атлантичним вологим теплом", — написала на своїй сторінці в Фейсбуці синоптик Наталія Діденко.

Сьогодні вночі в Харкові і області буде сухо. Температура повітря до півночі опуститься до -2, але ненадовго. Вже до опівдня потеплішає до +2 градусів. У деяких районах області погода буде по-справжньому весняною до 5 градусів вище нуля. У другій половині дня очікується невеликий дощ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охороняти порядок у новорічні свята будуть дві тисячі харківських поліцейських

2 і 3 січня буде хмарно з проясненнями та все так само тепло. Синоптики Харківського регіонального центру з гідрометеорології прогнозують в суботу 0 — 5 градусів тепла і мінливу хмарність. У неділю почне холоднішати до -2 градусів, вночі температура повітря опуститься до мінус 5.

У 1970 році в Харкові був найхолодніший новорічний день за всю історію метеоспостережень. Тоді харків'яни гуляли під ялинкою при -27 градусах. А вже наступний, 1971 рік, був найтепліший в історії новорічних свят. 1 січня місті потеплішало до +11 градусів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.