Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові знову відкрили кінотеатри

Однак ввели обмеження для розважальних закладів.

У міськраді заявили про погіршення коронавірусної ситуації.

У Харкові відновили роботу кінотеатри, однак розважальним закладам заборонили працювати після 23:00. Таке рішення прийняли на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"За період з 2 по 7 липня на території міста сталося погіршення епідемічної ситуації з COVID-I9. Серед жителів міста виявлено 271 випадок, що становить 87,4% від випадків, зареєстрованих в Харківській області. Показник на 100 тисяч населення протягом тижня перевищував рекомендований критерій — 12 і фактично становив від 15,63 до 19", — сказано в протоколі комісії.

Саме тому обмежувальні заходи торкнулися розважальних закладів. Для кінотеатрів залишається обов'язковою дезінфекція, маски і соціальна дистанція.

Як писав KHARKIV Today, 3 липня на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Харківській обласній державній адміністрації вирішили перекласти рішення про посилення карантину на райони і місто.

У той же день зібралася міська комісія, яка вирішила посилити карантин. Кінотеатри, які пропрацювали два дні, знову закрили. Масові заходи дозволили проводити не більше ніж з 10 людьми, роботу закладів громадського харчування обмежили до 22:00.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.