Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові зібрали гроші для постраждалої в ДТП дитини

Йдеться про аварію, яка сталася 7 листопада на проспекті Науки.

Підозрюваний у скоєнні ДТП не надає ніякої допомоги.

На лікування і реабілітацію 10-річного Артема Колесніка, який постраждав в ДТП на проспекті Науки 7 листопада, зібрали чверть мільйона гривень. Про це в п'ятницю, 13 листопада, написав адвокат сім'ї, член "Харківського антикорупційного центру" Ігор Черняк.

"Друзі, ви — просто неймовірні! Так, саме так! Всього за півтора дня з того моменту, як мною були опубліковані реквізити картки для допомоги родині Колеснік, нам всім разом вдалося зібрати 250 (!) тисяч гривень! Сотні, реально сотні людей відгукнулися на заклик про допомогу! ", — написав Черняк.

За його словами, зібраної суми повинно вистачити для повного курсу лікування і реабілітації хлопчика. Зараз дитина перебуває в обласній травматологічній лікарні.

"Уже наступного тижня 10-річного Артема чекає перша операція! Молимося, щоб все пройшло успішно!", — продовжив Черняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медики розповіли про стан постраждалих в ДТП на проспекті Науки

Адвокат розповів, що підозрюваний — 22-річний громадянин Єгипту Алі Хенді — навіть не намагається допомогти постраждалій стороні.

Черняк також згадав, що за його непідтвердженою інформацією, найближчі родичі 50-річної постраждалої в результаті аварії на проспекті Науки, яка зараз перебуває в комі, раніше загинули в ДТП. Він пообіцяв надати картку для збору коштів на дороге лікування відразу, як тільки буде знайдений хтось з її оточення. Жінка перебуває в реанімації "швидкої".

KHARKIV Today раніше писав про те, що на лікування Артема Колесніка почали збирати гроші.

Нагадаємо, аварія на проспекті Науки сталася 7 листопада о 16:10. 22-річний водій Volkswagen (громадянин Єгипту) наїхав на чотирьох пішоходів, які стояли на острівці безпеки. Трьох — 48-річного чоловіка, десятирічного хлопчика і жінку віком близько 50 років — госпіталізували до лікарні "швидкої допомоги". Постраждала досі в комі.

9 листопада Київський районний суд обрав водієві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення більше 10 мільйонів гривень застави. 11 листопада підозрюваний подав апеляцію на рішення суду.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.