Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові викрили підпільний цех з виробництва алкоголю

Підпільний цех з виробництва алкоголю знаходився на 2-му Вологодському в'їзді.

Правоохоронці встановлюють особи організаторів незаконної діяльності.

Співробітники обласного управління СБУ в п'ятницю, 12 червня, виявили в Харкові підпільний цех з виробництва спиртних напоїв. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Харківській області.

В ході огляду приміщень на 2-му Вологодському в'їзді правоохоронці знайшли та вилучили 395 ємностей з рідиною, яка пахне спиртом, об'ємом 5 і 10 літрів. Також були знайдені 22 ємності для розливу рідини об'ємом 500-1500 літрів і засоби для фасування та дозування рідини.

13 червня слідчий Київського райвідділу вніс інформацію про це до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 227 КК України (умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції).

Якщо вина господарів цеху буде доведена, їм загрожує штраф у розмірі від 8 500 до 17 000 гривень з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Було підготовлено клопотання про накладення арешту на тимчасово вилучене майно. Зараз правоохоронці встановлюють осіб, які причетні до протизаконної діяльності.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.