Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У харків'ян вилучили вісім тисяч пляшок фальсифікованого алкоголю

Харків'яни організували підпільне виробництво алкоголю.

У трьох харків'ян знайшли тисячі пляшок алкоголю.

14 лютого поліцейські викрили організаторів незаконного виготовлення підроблених горілчаних виробів. Під час обшуків у них знайшли понад вісім тисяч пляшок спиртного і близько 300 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції.

Слідчі встановили поки трьох учасників групи. Крім пляшок і 275 852 гривень, у фігурантів справи знайшли "чорну" бухгалтерію і вилучили комп'ютерну техніку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Харькове обнаружили подпольный цех с 12 тоннами алкогольного фальсификата

Стосовно зловмисників відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуті або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів Держлотереї, марок акцизного податку або голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Во время обысков нашли тонны бутылок алкоголя. Фото: ГУ НП в Харьковской области
Під час обшуків знайшли тонни пляшок алкоголю. Фото: ГУ НП у Харківській області

Як писав KHARKIV Today, два брата тоннами продавали произведенный в своем цеху алкоголь.

Двоє братів — 31 і 33 років — організували підпільний цех, де виробляли алкоголь. Вироблений сурогат вони продавали в Харкові і області.

У підпільному цеху правоохоронці виявили та вилучили 4 000 літрів технічного спирту, призначеного для незаконного виготовлення алкогольних напоїв і 4 700 літрів готової алкогольної продукції. Також в цеху знайшли обладнання для очищення і переробки технічного спирту.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.