Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові у дітей вкрали ялинки

Зловмисники зрубали дерева, які росли на території лікарні.

Одну ялинку зрубали повністю, ще з двох дерев —  верхівки.

У Харкові невідомі зрубали три ялинки на території Харківської обласної дитячої клінічної лікарні №1. Про це повідомили співробітники медустанови на сторінці лікарні в Facebook.

"Восени 2018 роки нам подарували пухнасті ялинки - красуні. Ми садили їх "всім світом". Адже територія у нас дуже велика. Тому у кожного відділення була своя ялинка. Всі переживали, як вони переживуть зиму: чи не померзнуть чи не викопають їх лиходії ... Прийшла весна. Ялинки благополучно пережили зиму, і ми посадили навколо них веселі різнокольорові квіти, щоб радувати око малюкам та їхнім батькам. Та й співробітникам теж , — розповіли в медичній установі.

 

Елка больница

Днями постраждали три ялинки. Причиною тому стали не погодні умови, а так званий людський фактор. Невідомі зрубали одну ялинку під корінь і ще у двох дерев верхівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківських автомобілістів запрошують на ялинку

"Люди! Навіщо ви так⁉️ Адже ми це робимо в першу чергу для хворих малюків! Адже не можна так ставитися до дітей! Не можна так ставитися до чужої праці! Ви думаєте, що ялинка, добута так, зможе принести вам щастя в новому році⁉️" , —обурюються в лікарні.

Елка больница

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янам обіцяють найдешевші ялинки в Україні

Раніше KHARKIV Today писав, що в Харкові почали шукати незаконно вирубані ялинки. Дерево без товарного клейма на спилі вважається зрубаним незаконно.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.