Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові співробітник університету цивільного захисту врятував сусіда з вогню

Фото: ГСЧС
Пожежа сталася в Київському районі Харкова.

Працівник харківського університету врятував 59-річного сусіда.

Пожежа сталася 30 вересня вдень в будинку по вулиці Курчатова, 25 А (Київський район Харкова). За адресою направили три відділення рятувальників, дві автоцистерни і одну автодрабину. Про це повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області.

На момент прибуття рятувальників в кімнаті квартири на п'ятому поверсі горіли домашні речі. Загальна площа пожежі склала 20 квадратних метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сто харківських рятувальників допомагають гасити пожежі в Луганській області

Як повідомили в ДСНС, співробітник Національного університету цивільного захисту України врятував з квартири свого сусіда — 59-річного чоловіка, він отримав опіки лівого стегна, від госпіталізації відмовився.

Рятувальники евакуювали одного жителя будинку з четвертого поверху, оскільки там було сильне задимлення. Вогонь повністю загасили через дві години. Причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Як писав KHARKIV Today, 24 вересня загорівся восьмиквартирний будинок на вулиці Конторській, двоє людей загинули. Пожежа почалася в одній з квартир, потім перекинувся на дах. Будівля була побудована в першій половині  XIX століття.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.