Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові шукають свідків ДТП, в якому загинув велосипедист

Очевидців просять надати будь-яку інформацію і відео.

На фото Антон Петров

Антон Петров помер в лікарні через 1,5 дня після аварії.

21 червня ввечері по вулиці Залютинській, 12 А білий Mercedes Benz збив 31-річного велосипедиста Антона Петрова. Водій втік з місця події. Про це KHARKIV Today повідомив друг Антона — Дмитро.

"Орієнтовно це було о 19:30. Там поруч заправки "Kraft","Укрнафта" та "U.GO". Він їхав на велосипеді, його ззаду наздогнала машина, збила і зникла з місця ДТП. Попередньо, це був білий Mercedes Benz", — сказав Дмитро.

В результаті аварії Антон отримав безліч травм, впав у кому, лікарям не вдалося його врятувати.

"Він помер в лікарні через 1,5 доби. В кому впав під час операції. Операцію, напевно, години через дві робили. Там дуже багато травм. Основна — це відкрита черепно-мозкова травма", — зазначив його друг.

За словами Дмитра, слідчі розшукали Mercedes і встановили особу водія. Автомобіль відправили на штраф-майданчик, підозрюваний поки на волі. Тепер потрібні свідки і відео з місця ДТП.

"Слідство ведеться, знайшли людину ще кілька днів тому і машину. Але він не в СІЗО, його не затримували. Чому — не знаю, ведеться слідство. Ми розшукуємо свідків і відео б допомогло. Непрямі свідки є. Але чим більше буде свідків, тим краще", — сказав Дмитро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  За день на вулицях Харкова померли двоє велосипедистів

Антон Петров був одним із засновників групи "Mechanical Watch", а також актором трупи "Сяйво".

"Музикою він дуже давно займався, років 10, а то й більше. Він був ударником. До "Mechanical Watch" грав в "Крамолі","Без цукру", "All rights reserved", — розповів його друг.

В ГУ Нацполіціі в Харківській області інформацію про ДТП на момент публікації не надали, зазначивши, що це — матеріали досудового розслідування.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.