Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові розшукують 16-річну дівчину, яка втекла з хлопцем

Фото: Первомайский отдел полиции
Дівчина зникла два дні тому.

Лілія Горщарук з хлопцем може перебувати в Харкові. Підлітків бачили на Південному вокзалі.

25 січня зранку 16-річна Лілія Горщарук пішла з дому в місті Первомайський до профліцею. Досі  її місцезнаходження не встановлено. Дівчину бачили з хлопцем в Харкові в районі Південного вокзалу. Про це повідомив KHARKIV Today оперуповноважений Первомайського відділу поліції №1 Микола Чурилов.

"Разом пішли. За нашою інформацією, вчора вони поїхали з "Лихачове" (прим. — залізнична станція) до Харкова. Вони вийшли на вокзалі, спустилися в метро. Десь знаходяться в Харкові. Дівчинка і раніше зникала, хлопчик — ні. У неї немає з собою телефону. У хлопчика телефон є, але номер вимкнув, коли вони приїхали до Харкова", — сказав Чурилов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викраденого біля "Французького бульвару" стоматолога знайшли

Про зникнення дівчинки повідомила до поліції її мати. За її словами, дівчинка раніше зникала з дому, але поверталася. Вона не взяла не тільки не телефон, а й гроші. Вранці, 26 січня, дівчину з хлопцем бачили на залізничній станції "Лихачове".

Прикмети Лілії Горщарук: зріст 168 сантиметрів, худорлявої статури, світле коротке волосся, карі очі, веснянки на обличчі. У день зникнення була одягнена в коричневу куртку з капюшоном (на спині — емблема), світлу спортивну кофту з капюшоном, сині джинси, взута — в чорні шкіряні черевики.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження Лілії Горщарук, повідомте за телефонами — (05748) 3-21-12, 066-834-05-82, 099-706-83-68 або 102.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.