Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові поліція перевіряє повідомлення про захоплення заручників

До поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що він захопив будинок із заручниками і має при собі вибухівку.

Інформація про захоплення заручників не підтвердилася, а той, хто дзвонив, вже робив неправдиві заяви.

Сьогодні вдень, 22 липня, до поліції подзвонив чоловік, який повідомив, що захопив заручників у будівлі по вулиці Бондаренківській, 22 в Харкові і має при собі вибухівку. За вказаною адресою для перевірки інформації виїхало керівництво Київського райвідділу поліції і слідчо-оперативна група. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

За даними Google Карти, за цією адресою розташований приватний будинок.

У поліції з посиланням на начальника Київського відділу поліції Сергія Пономарьова, який знаходиться за адресою, вказаною в повідомленні, інформація не відповідає дійсності.

"Подзвонив чоловік, який має конфлікт з власниками будинку, і повідомив, що він захопив будинок із заручниками і має при собі вибухівку. Встановлено, що фактично заявник не перебуває там, також від нього раніше надходили подібні неправдиві заяви,  — розповів прес-секретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

Зараз правоохоронці встановлюють його місцезнаходження і вирішують питання про юридичну кваліфікацію повідомленої їм завідомо неправдивої заяви про злочин.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.