Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові поховали кримінального авторитета "Князя" (фото, відео)

Кримінальний авторитет помер за кордоном після тривалої хвороби.

Вадима Казарцева, відомого на прізвисько "Князь", поховали на центральній алеї кладовища №13.

Опівдні, 13 жовтня, біля воріт кладовища №13 по вулиці Пушкінській багато дорогих автомобілів. З боку центральної алеї з кладовища виходять ті, хто вже попрощався з Вадимом Казарцевим. На його похорон прийшли майже 300 чоловік, багато з них схожі на людей з кримінального світу.

Кладбище №13

Не доходячи до місця, де прощаються з Вадимом Казарцевим, стоять могили архітектора Олексія Бекетова, історика Дмитра Багалія і філолога Олександра Потебні.

Ближче до могили "Князя" були депутат Харківської облради і президент Харківської обласної федерації дзюдо Олег Каратуманов, власниця торгової марки Symbol Ольга Федорова, один із засновників галереї "Vovatanya" Володимир Саленко. Поруч з могилою Вадима Казарцева лежав вінок від сім'ї Скоробагачів.

кладбище №13

О12:30 біля могили "Князя" вже нікого не було. Всі, хто прийшов провести його в останню путь, — розійшлися. Місце, де його поховали, заставлено квітами і вінками, на них стрічки з написами: "Милому, рідному, нескінченно коханому чоловікові і татові", "Спасибі, учитель! Від Алли та Віктора", "Від родини Симановських і Подпрядових", "Другу від Паші і Едіка".

кладбище №13

На надгробному хресті Вадима Казарцева зазначено, що він помер 5 жовтня. За нашою інформацією, "Князь" з лютого цього року лікувався за кордоном від онкозахворювання, влітку стало відомо, що врятувати його лікарям не вдасться.

Вадиму Казарцева було 60 років, його пов'язували з Ігорем Райніним. В кінці липня цього року СБУ затримала членів його організованого злочинного угруповання, яке займалося здирництвом, рейдерством і навмисними вбивствами в Харківській, Дніпропетровській і Полтавській областях. За інформацією силовиків, "Князь" керував діяльністю ОЗУ з-за кордону.

У 1997 році "Князя" засудили за навмисне вбивство при обтяжуючих обставинах і засудили до 12 років в'язниці, покарання він відбував в колонії Донецька.

Вадим Казарцев сидит за Игорем Райниным. Фото: Андрей Безуглый, 2016 год
Вадим Казарцев сидить за Ігорем Райніним. Фото: Андрій Безуглий, 2016 рік

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.