Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові пенсіонер вбив дружину через ревнощі і хотів накласти на себе руки

63-річний харків'янин задушив дружину, намагався порізати вени, а потім відкрив газ. Через можливий витік жителів під'їзду евакуювали.

63-річний харків'янин задушив дружину, намагався порізати вени, а потім відкрив газ. Через можливий витік жителів під'їзду евакуювали.

Об 11:40 20 травня поліцейським подзвонив чоловік і сказав, що в одній з квартир на вулиці Світлій (Салтівка) раптово померла його 64-річна мати. Через кілька хвилин він передзвонив і заявив про вбивство. Про це повідомили в Нацполіціі в Харківській області.

На місці співробітники поліції виявили вбиту 64-річну жінку, на шиї були синці та садна. У квартирі знаходився 63-річний чоловік жертви, він розповів, що вбив дружину вранці і збирався покінчити з життям. Спочатку пенсіонер спробував порізати вени на руках, а потім відкрив газ. Чоловіка затримали.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років за ґратами або довічне ув'язнення.

Мешканці будинку, де сталося вбивство, повідомили в соцмережах, що їх просили евакуюватися через можливий витік газу.

У прес-службі АТ "Харківміськгаз" уточнили — фахівці не виявили витоку газу, газопостачання не припинялося, загрози для жителів будинку немає.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.