Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові незвичайне привітання з Днем народження закінчилося дзвінком до поліції

Люди помітили на вулиці чоловіків зі зброєю і викликали поліцію.

У чоловіків виявили наручники, два предмети, схожі на пістолет і патрони.

1 червня о 23:35 в Індустріальний відділ поліції зателефонували небайдужі харків'яни, які повідомили, що в районі будинку по вулиці Ростовській стоять кілька людей зі зброєю в руках. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіціі в Харківській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Там правоохоронці побачили групу чоловіків - 8 осіб у віці від 18 до 30 років. У них поліцейські виявили два предмети, схожі на пістолети, патрони до них і наручники. Але, як виявилося, всі предмети відносяться до категорії сувенірів. Таким незвичним способом чоловіки вирішили привітати свого товариша з Днем народження.

"Інформація зареєстрована в Єдиному реєстрі заяв і повідомлень Індустріального відділу поліції", - йдеться в повідомленні поліції.

Очевидноі, це оригінальне привітання вдалося і навіть перевершило всі очікування товаришів. Воно точно запам'ятається як іменинникові, так і мешканцям прилеглих будинків.

KHARKIV Today раніше повідомляв про те, що племінника кримінального авторитета підозрюють у скоєнні двох розбійних нападів під Харковом.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.