Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові можуть ввести режим надзвичайної ситуації

Фото: А. Мариенко
Прем'єр-міністр заявив про можливе введення режиму НС в Харкові.

За словами прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, Харків і Львів "приєдналися до сумної статистики" за випадками захворюваності коронавірусом.

У Харкові та Львові можуть ввести режим надзвичайної ситуації. Про це заявив 20 березня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі програми "Свобода слова".

"Коронавірус сьогодні перетворився в реальність ... Ми сьогодні прийняли кілька важливих рішень. Це введення режиму надзвичайної ситуації ще в трьох регіонах України, всього в шести вже введений. Очевидно, завтра доведеться ввести ще, тому що і Львів, і Харків сьогодні приєдналися, на жаль, до сумної статистики ", — пояснив Шмигаль.

Нагадаємо, режим надзвичайної ситуації вже оголошений в Київській, Чернівецькій, Житомирській, Дніпропетровській, Івано-Франківській областях та місті Київ.

Відзначимо, 20 березня у Львові і Харкові зафіксували перший підтверджений випадок захворювання на новий коронавірус. Однак, як з'ясувалося, хвора мешканка Харківської області знаходиться в Києві.

Як писав KHARKIV Today, жительница Харьковской области заразилась коронавирусом.

"Жінка, у якої підтвердився коронавірус, харків'янка. Вона повернулася із Франції і здала аналіз в Києві. Сьогодні тест дав позитивний результат. Вона вказала харківську адресу, але фактично знаходиться в Києві в умовах самоізоляції. Там же буде проходити лікування", — розповів KHARKIV Today віце-губернатор Михайло Черняк.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.