Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У харківську інфекційну лікарню звуть лікарів і медсестер на зарплати від 18 до 40 тисяч гривень

Фото: KHARKIV Today
Лікарні потрібні анестезіологи, інфекціоністи, медсестри, санітарки, кардіологи та пульмонологи, всього кілька десятків людей.

Лікарні потрібні анестезіологи, інфекціоністи, медсестри, санітарки, кардіологи та пульмонологи, всього кілька десятків людей. Всі отримають надбавку 300% за роботу з коронавірусом.

Харківська обласна інфекційна лікарня потребує медиків. Про це на своїй сторінці в Facebook написала радниця голови ХОДА Наталія Попова.

"Шановні медики! Ви день у день рятуєте життя українців. Зараз вони особливо потребують вашої професійної солідарності з колегами. Юридичні тонкощі з питання офіційного працевлаштування та сумісництва — вирішені. Всі бажаючі працювати в інфекційній лікарні, на запитуваних посадах, телефонуйте: 050 -918-38-67, Анна. Дане питання, взяте на особистий контроль Олексія Кучера. І його рішення здійснюється всіма можливими шляхами. Останнє слово, в рамках законодавства, залишається за медиками та їх бажанням піти туди працювати", — написала Попова.

За її словами, лікарня потребує анестезіологів, інфекціоністів, медсестер, санітарок (молодших медсестер — ред.) і кардіологів. Волонтер і за сумісництвом радник Кучера також опублікувала таблицю із зарплатами медиків. Так, медсестри з урахуванням надбавки в 300% будуть отримувати на руки від 17 758 до 20 438 гривень; інфекціоністи — від 18 197 до 26 824 гривень; анестезіологи — від 23 277 до 40 406 гривень.

"Ставку і фінальну суму, з урахуванням виплати 300%, для кардіолога, уточнювати по телефону", — додала Попова.

KHARKIV Today раніше писав про те, що в морзі на території інфекційної лікарні захворіла лікар.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.