Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській ОДА розподілили гроші держфонду

Харьковский областной центр онкологии. Фото: ХОГА
Поки це попередній перелік об'єктів в області, на які дадуть гроші.

Регіональна комісія затвердила попередній перелік об'єктів, які можуть отримати фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

У цьому році Харківська область отримала 229 мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку на проєкти. Їх розподілять на будівництво, реконструкцію і капремонт кількох об'єктів. Про це повідомили в Харківській обласній державній адміністрації.

Поки затвердили чотири об'єкти. Це — Харківський обласний центр онкології (першої та другої черги, будівництво), очисні спорудження в селищі Малинівка (Чугуївський район, реконструкція), Близнюківська центральна районна лікарня (реконструкція), Палац культури в Лозовій (капітальний ремонт).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У тендері на будівництво онкоцентру в Харкові, який виграла львівська фірма, знайшли порушення

"Це перехідні проєкти з минулих років, термін реалізації яких не перевищує чотирьох років. Також до переліку об'єктів включили переможців відбору проєктів 2020 року — це будівництво фізкультурно-оздоровчих комплексів в Люботині і Чугуєві", — пояснила директорка департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОДА Ірина Коновалова. У Харківській ОДА оголосили про старт конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, на які можуть виділити гроші з державного фонду в 2022 році.

Подавати заявки можна з 15 січня по 1 березня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитячий садок за програмою "Велике будівництво" в Харківській області  обіцяють відкрити в січні

Нагадаємо, голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук змінила склад регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Комісію очолила Тетяна Єгорова-Луценко, раніше головою комісії був Руслан Тихонченко, його вивели зі складу.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.