Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області зросла кількість ДТП із загиблими і постраждалими

З 1 січня по 31 жовтня 2020 року через аварії в Харківській області загинули 150 чоловік.

Загальна кількість аварій не змінилося, але зросла їх кількість з постраждалими.

З 1 січня по 31 жовтня 2020 року кількість дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів зменшилася на 10%. Про це в ефірі "Українського радіо Харків" повідомила начальниця Управління патрульної поліції в Харківській області Олена Стрижак.

Водночас загальна кількість аварій залишилася приблизно на колишньому рівні — за вищезгаданий період в Харківській області сталося 9 584 ДТП, що на 0,4% більше, ніж в минулому році. Проте в області спостерігають збільшення кількості аварій з потерпілими (на 8%). Кількість травмованих внаслідок ДТП зросла на 6,7% (1858 осіб) і кількість загиблих — на 7,1% (150 осіб).

Стрижак заявила, що на території Харківської області 69% ДТП відбуваються через перевищення швидкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Харковом сталося три аварії, з кювету діставали бензовоз

"У Харкові є 28 аварійних ділянок, які посилено патрулює поліція. Найбільш аварійна — вулиця Полтавський шлях, 140 і 140а. Також Полтавський шлях, 57. Ще аварійним є міст на Московському проспекті", — зазначила начальниця патрульних.

KHARKIV Today раніше писав про те, що 7 листопада о 16:10 сталася аварія на проспекті Науки в Харкові. 22 річний водій Volkswagen (громадянин Єгипту) наїхав на чотирьох пішоходів, які стояли на острівці безпеки. Трьох — 48-річного чоловіка, десятирічного хлопчика і жінку віком близько 50 років — госпіталізували до лікарні швидкої допомоги. Постраждала досі в комі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.