Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області влаштовують пропускні пункти, де будуть вимірювати температуру (ФОТО)

Пункт пропуска в Богодухове. Фото: Богодуховская РГА
Санітарний пропускний пункт влаштували у Богодухові.

На в'їзді в Богодухів громадянам вимірюватимуть температуру.

Таке рішення прийняли в місцевій райдержадміністрації. Як повідомляє прес-служба РДА, перший пункт пропуску влаштували 27 березня на вулиці Пушкінській. Перевірятимуть на предмет симптомів грипу або ГРВІ всіх, хто в'їжджає в місто або залишає його.

"Пропуск осіб, які залишають територію під час карантину, або в'їжджають, здійснюється за умови проведення медичного огляду з безконтактною термометрією і заповнення медико-санітарної декларації та направлення на обстеження осіб із підозрою на гострі респіраторні захворювання", — кажуть у районній адміністрації.

Пункт працюватиме цілодобово, черговий наряд складається з працівників районного відділу поліції, районного відділу ДСНС України, Національної гвардії України і лікаря. На допомогу чиновникам прийшов місцевий підприємець і подарував на пропускний пункт рукомийник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Харьковской области открыли семь карантинно-пропускных пунктов

Поява поліцейських і нацгвардійців на Пушкінській не сподобалася багатьом жителям Богодухова. Містяни в соцмережах висловлюють думку, що такий пункт пропуску сповільнить рух транспорту, а деякі навіть сумніваються в законності подібних заходів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.