Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області призначили головного санітарного лікаря

Любов Махота стала головним санітарним лікарем Харківської області.

Санлікар буде здійснювати епіднагляд і запобігати поширенню коронавірусу.

Головним державним санітарним лікарем Харківської області призначили виконуючу обов'язки директора Харківського обласного лабораторного центра Любов Махоту. Відповідне розпорядження №15 від 19 березня підписав головний санлікар України Віктор Ляшко.

"Уповноважити Махоту Любов Степанівну, виконуючу обов'язки директора державної установи "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України", здійснювати повноваження головного державного санітарного лікаря Харківської області", — сказано в розпорядженні.

Згідно з документом, в обов'язки Махоти входить епідеміологічний нагляд, запобігання виникненню і поширенню інфекційних захворювань, локалізація і ліквідація їх спалахів та епідемій.

Як писав KHARKIV Today, 21 березня в Харківській області ввели режим надзвичайної ситуації. Таке рішення прийняли на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв'язку із виявленим випадком коронавіруса у мешканки Харкова, дружини заступника голови Харківської облради Володимира Скоробогача. Незважаючи на те, що Вікторія Скоробагач живе в Харкові, із-за кордону вона повернулася до столиці.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.