Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У футболіста з Харківської області виявили коронавірус

Андрій Лунін пішов на самоізоляцію. Він знаходиться в номері французького готелю.

У національній збірній України з футболу коронавірус підтвердили у трьох людей — двох воротарів і шеф-кухаря.

У футболіста з Краснограда (Харківська область) Андрія Луніна, який виступає за національну збірну України з футболу, виявили COVID-19. Про це повідомили в Українській асоціації футболу.

"ПЛР-тести, які вчора ввечері були взяті у гравців і персоналу збірної України лабораторією, авторизованою УЄФА, виявили наявність COVID-19 у трьох представників національної команди — голкіперів Андрія Луніна і Юрія Паньківа, а також шеф-кухаря синьо-жовтих Любомира Тошича", — сказано в повідомленні.

У решти гравців і персоналу результати тестів на коронавірус виявилися негативними. В Українській асоціації футболу відзначили, що Лунін, Паньків та Тошич самоізолювались в готельних номерах Hyatt Regency Chantilly, де зупинилася вся збірна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баскетбольний матч Суперліги в Харкові перенесли через коронавірус

Решта гравців і тренерів готуються до передматчевого тренування. Вона розпочнеться сьогодні, 6 жовтня, о 20:00 (за київським часом) на стадіоні в північному передмісті Парижа Сен-Дені "Стад де Франс".

Відзначимо, в українській національній збірній з футболу зараз залишається один голкіпер — Георгій Бущан. Матч між українською і французькою збірними відбудеться 7 жовтня.

Як писав KHARKIV Today, 26 серпня національна збірна України з футболу прибула до Харкова для підготовки до "Ліги націй". Наступного дня до збірної приєднався Андрій Лунін. 3 вересня в стартовому матчі "Ліги націй" українська збірна з футболу виграла у збірної Швейцарії з рахунком 2: 1.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.