Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У ДТП в Полтавській області загинув харків'янин

Чоловік виконував ремонтні роботи на узбіччі автодороги.

Поліція відкрила кримінальну справу за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

У вівторок, 28 червня, о 21:40 до Кобеляцького відділу поліції надійшла інформація про те, що в районну лікарню доставлено чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини.

Чоловік від отриманих травм помер. Як з'ясувалося, потерпілий — 42-річний житель Харківської області. ДТП сталося на будівництві закритої автодороги Дніпро-Кобеляки-Решетилівка в районі села Гайове (Кобеляцький район, Полтавська область).

За попередніми даними, 38-річний житель Кобеляцького району, керуючи автомобілем Volvo, допустив наїзд на чоловіка, який проводив ремонтні роботи на узбіччі дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Швидка" на смерть збила жінку в Харківському районі

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Слідчі дії тривають.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.