Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У ДТП на Окружній загинув співробітник ДСНС з дочкою (виправлено)

Як повідомили в соцмережах, в другому автомобілі всі залишилися живі.

В аварії загинув полковник ДСНС і його дочка. Поліція попередньо встановила, що молоді люди в другому автомобілі були п'яні.

21 жовтня за мостом біля Екопарку (перехрестя Білгородського шосе і Окружної дороги) сталася дорожньо-транспортна пригода. Toyota Land Cruiser врізався в Daewoo Lanos. Про це повідомили очевидці в соцмережах.

Інформацію про загиблого співробітника Державної служби з надзвичайних ситуацій підтвердив KHARKIV Today помічник начальника ГУ ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін. Рятувальники вирушили на місце події. У поліції інформацію поки не повідомляють.

дтп

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція шукає свідків смертельної аварії в Харкові

Як повідомили очевидці в соцмережах, раніше водія Toyota Land Cruiser притягували до кримінальної відповідальності за керування автомобілем в нетверезому стані.

"Мажори на Toyota Land Cruiser влетіли в Ланос. В Ланосі загинули полковник МНС з дружиною. У крузаку ніхто не постраждав. Раніше водій Тойоти притягувався по 130, на місці батько — колишній даішник, намагається зам'яти справу", — повідомили в соцмережах.

дтп

UPD. Як повідомили в поліції, загиблі в ДТП — 41-річний водій і 37-річна дівчина-пасажир. Але пізніше інфрмацію уточнили: в машині була дочка рятувальника. У Toyota Land Cruiser перебували 21-річний та 19-річний чоловіки, п'яні.

"Вони не постраждали і відмовилися від госпіталізації. За попередньою інформацією, молоді люди перебували в стані алкогольного сп'яніння", — відзначили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Інформацію про ДТП внесли до Єдиного обліку. Вирішується питання про кваліфікацію події у відповідність з Кримінальним кодексом України. Всі обставини встановлюють.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.