Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

В аварії зі "швидкою" в Харкові загинуло троє людей, четверо — в лікарні

Пізно ввечері, 10 квітня, на виїзді з Харкова легковий автомобіль вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з каретою швидкої допомоги.

Пізно ввечері, 10 квітня, на виїзді з Харкова легковий автомобіль вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з каретою швидкої допомоги.

Аварія сталася о 22:00  в районі тютюнової фабрики "Philip Morris" (5 кілометр Окружної дороги). В результаті ДТП водій і 33-річний пасажир автомобіля "Daewoo Sens" та 55-річний водій "швидкої" загинули на місці. Пасажирів "швидкої" — 33-річну пацієнтку, двох санітарів віком 48 та 38 років, а також 40-річного фельдшера, з різними травмами доставили в лікарню. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

Фото: Нацполиция в Харьковской области

За попередньою інформацією слідчих, автомобіль "Daewoo Sens" під керуванням 27-річної жінки, рухався з боку вулиці Олександра Зубарєва в напрямку проспекту Гагаріна, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з каретою швидкої.

Момент аварії потрапив на відеореєстратор авто швидкої допомоги. 

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту водієм) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортом на строк до 3 років. Всі обставини аварії поліцейські з'ясовують.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.