Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У дружини заступника голови Харківської облради підтвердили коронавірус

Фото: А. Марієнко
Вікторія Скоробагач підхопила коронавірус.

Володимира Скоробагача госпіталізували через погіршення самопочуття, однак тест на коронавірус виявився негативним і він чекає результатів аналізу із Німеччини. Але коронавірусну інфекцію виявили у його дружини.

Дружина заступника голови Харківської обласної ради Вікторія Скоробагач захворіла коронавірусом, — передає "Объектив" з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, Володимир Скоробагач був в Європі на початку березня, підвищена температура у нього з'явилася через певний час вдома. Він вирішив самоізолюватись і чекає на результати тесту із Німеччини, не довіряючи проведеним в Україні.

"Як тільки з'явилася температура, відразу пішов на самоізоляцію. Був на початку березня в Європі, в перших числах. Температура з'явилася через 9 днів. Взагалі ні з ким не контактую. Здавав 4 тести, всі негативні, але у нас, мені здається, тести не надто якісні або взагалі ці тести незрозуміло звідки,  або вони працюють на якісь антитіла, які потім виробляються при хворобі ", — пояснював він KHARKIV Today.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.