Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У центрі Харкова автобус потрапив у ДТП: очевидці кажуть, що водій був п'яний

Аварія трапилася на вулиці Піскунівській.

Поліція перевіряє, чи дійсно водій перебуває в нетверезому стані.

У вівторок, 15 вересня, в районі Центрального ринку автобус (маршрут № 40) врізався в стовп. Про це повідомляють очевидці в соціальних мережах. За інформацією деяких з них, водій був у стані алкогольного сп'яніння.

Прес-секретар патрульної поліції в Харківській області Дмитро Гайдук підтвердив KHARKIV Today, що на вулиці Піскунівській сталася ДТП за участю атобуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янин загинув під колесами авто

"ДТП з потерпілими, як мінімум одна жінка постраждала. Зараз на місце виїхала слідчо-оперативна група. Про стан алкогольного сп'яніння нічого сказати поки не можемо, інформація перевіряється", — зазначив Гайдук.

Постраждала буде госпіталізована. Відповісти на питання, чи була вона пасажиркою автобуса, чи пішоходом, Гайдук не зміг.

Пізніше в поліції пообіцяли дати більше інформації по цій аварії.

Доповнено о 16:20

Як повідомили у відділі комунікацій поліції Харківської області, постраждала 78-річна пенсіонерка. Її з травмою ноги госпіталізували до лікарні.

ДТП терминал, ДТП автобус №40

За попередньою інформацією 56-річний водій маршрутного автобуса "Mersedes-benz" під'їжджав на зупинку терміналу та скоїв наїзд на жінку. Повідомлення про аварію надійшло до поліції о 12:10. Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень. Проводиться перевірка.

KHARKIV Today раніше писав про те, що шляховиків на Комунальному мосту зніс п'яний водій на мікроавтобусі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.