Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Терехову написали першу петицію

Фото: Сергей Козлов/KHARKIV Today
Жителі села Бражники і селища Кулиничі просять відремонтувати дорогу.

Вперше після смерті Харківського міського голови Геннадія Кернеса харків'яни звернулися з петицією до секретаря міськради.

Жителі села Бражники і селища Кулиничі (Харківський район) попросили секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова прокласти асфальтову дорогу в Немишлянському районі. Відповідна петиція з назвою "Терехову Ігорю Олександровичу" від імені Владлени Золотковської опублікована 13 січня на сайті Харківської міської ради.

"Від імені всіх жителів району Бражники і Кулиничі насамперед хочемо подякувати керівництву міста Харкова за якісне вуличне освітлення наших віддалених від міста вулиць! Але дечого не вистачає ... Величезне прохання прокласти асфальтову дорогу на вулиці Серебряківській Немишлянського району, а також один кілометр відрізка дороги, що з'єднує район Бражники з селищем Кулиничі", — сказано в петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це був Кернес. Харківська міськрада погрожує судами за новини про справжність підпису мера

Жителі пояснили, що ґрунтову дорогу розбили вантажні машини. По ній не можуть їздити автомобілі і ходити пенсіонери в негоду.

"По дорозі неможливо ходити, через те, що дорога ґрунтова, багато водіїв автомобілів змушені їздити в об'їзд через Кулиничі. Але це півбіди! Місцеві пенсіонери, старенькі змушені сидіти безвилазно вдома під час дощів або ожеледиці!", — скаржаться вони.

Відзначимо, петиції на сайті Харківської міської ради пишуть на ім'я харківського міського голови. Однак зараз в Харкові його немає — Геннадій Кернес помер 16 грудня, перевибори ще не призначили, головний в міськраді — секретар Ігор Терехов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секретар міськради Харкова запрошує передплатників у свій Instagram

Електронну петицію харківський міський голова повинен розглянути, якщо вона набере 5000 підписів громадян протягом трьох місяців з дня опублікування. В день публікації звернення Владлени Золотковської поки не підписав жоден чоловік. Проголосувати за ініціативу можна тут.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.