Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Тариф на тепло і гарячу воду в Харкові знизиться

Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today
НКРЕ погодила новий тариф.

За словами гендиректора "Харківських тепломереж", нові тарифи почнуть діяти з 1 листопада.

Тарифи на тепло і гарячу воду в Харкові будуть знижені вже з початку опалювального сезону.

"Хороша новина для споживачів — протягом 2020 року підприємство вело роботу по оптимізації структури роботи на теплоенергію. Тарифи переглянуті та затверджені НКРЕ. З 1 листопада почнуть діяти нові тарифи. За інформацією прем'єр-міністра, до кінця жовтня будуть прийняті зміни, і з 1 листопада тарифи будуть на 4% нижчі", — пообіцяв Сергій Андрєєв.

Так, тариф на тепло за гігакалорію замість 1539,5 гривні стане 1472,5 гривні.

Те ж саме стосується гарячого водопостачання, сказав Андрєєв. За його словами, складова газу в діючому тарифі "Харківських тепломереж" зменшилася — тепер це 46%. При цьому харків'яни платять за тепло і гарячу воду справно, практично на рівні 100%.

Відзначимо, зараз тариф на тепло в Харкові становить 1268 гривень за гігакалорію, на гарячу воду — 93,22 гривні за наявності рушникосушки і 86,32 гривні — без неї).

Як писав KHARKIV Today,  22 червня комунальне підприємство "Харківські теплові мережі" онлайн провело обговорення нових тарифів. Тарифи на тепло зменшили для всіх категорій споживачів на 13-19% і встановили єдиний тариф — 1100 гривень за гігакалорію. Тариф на воду вирішили зменшити з 93,22 гривні до 80,00 гривні за кубометр.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.