Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Нового директора "Харківських тепломереж" призначать до кінця січня

Ілюстративне фото: KHARKIV Today 
До цього Ігор Терехов обіцяв "тепломережам" хорошого кризового менеджера відразу після звільнення Сергія Андрєєва.

За словами секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, кандидатури на посаду директора тепломереж, озвучені в ЗМІ, він навіть не розглядає.

До кінця наступного тижня представлять нового керівника КП "Харківські тепломережі", у якого є досвід виведення підприємств з кризової ситуації. Про це 20 січня повідомив секретар Харківської міськради Ігор Терехов.

"У ЗМІ з'являються різні кандидатури. Можу вам сказати, що ці кандидатури мною навіть не розглядаються. Тому — це домисли. Ви побачите, що до кінця наступного тижня буде представлений новий керівник. Це грамотний керівник, з великим досвідом. Досвідом, дійсно, виведення підприємств з кризової ситуації", — розповів Терехов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Котельна пішла на карантин. У Харкові замерзають центральні райони

Відзначимо, на сайті НАПК з'явилися декларації кандидатів на посаду директора і заступника директора "Харківських тепломереж". Очолити підприємство хоче Сергій Пшеничний, він працює на Запорізькій АЕС. На посаду заступника претендує безробітний Леонід Сарафанов із Запоріжжя, його сім'я володіє вісьмома квартирами.

Як писав KHARKIV Today, 5 січня Терехов звільнив директора "Харківських тепломереж" Сергія Андрєєва. Тоді секретар Харківської міськради обіцяв до кінця дня призначити замість нього хорошого кризового менеджера.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.