Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Таксі "під мухою": харківського водія п'ять разів протягом місяця зупинили п'яним

Фото: Police Control Ukraine
Цього разу таксист був у стані наркотичного сп'яніння.

Поліцейські приїхали оформлювати ДТП і виявили таксиста в стані наркотичного сп'яніння.

Рано вранці 17 лютого таксист на Daewoo Lanos врізався в світлофор по вулиці Клочківській. На місці дорожньо-транспортної пригоди патрульні з'ясували, що водій був у стані наркотичного сп'яніння, – повідомили в Police Control Ukraine.

Крім того, за даними каналу, попередні чотири рази його зупиняли в стані алкогольного сп'яніння. І все це відбувалося протягом 2020 року.

Оформлюючи інцидент, патрульні з'ясували, що таксист сідає за кермо в стані наркотичного і алкогольного сп'яніння вп'яте за останній місяць. Проходити тест на вміст алкоголю він відмовився, як і в попередні рази.

Як писав KHARKIV Today, в Харькове пьяный водитель устроил ДТП и подрался с патрульными.

4 січня на Салтівському Шосе зіткнулися автомобілі Volkswagen і Daewoo Lanos. Поліцейські встановили, що 34-річний чоловік, який керував Volkswagen в стані алкогольного сп'яніння, на швидкості влетів у Daewoo. Від зіткнення 61-річний водій Lanos вилетів з машини.

Винуватець ДТП поводився агресивно. Обох постраждалих доставили в лікарню в супроводі патрульного екіпажу. У приймальному відділенні п'яний водій почав кидатися в бійку з патрульними, в результаті чого один з поліцейських отримав тілесні ушкодження.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.