Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський патрульний поранив порушника

Чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння.

Чоловіка доставили до лікарні з пораненням м'яких тканин.

6 травня о 23:00 патрульні приїхали на виклик з приводу конфлікту на вулиці Ахсарова. З'ясувалося, що невідомий в стані наркотичного сп'яніння кидався з ножем на перехожих, після чого втік в напрямку вулиці Перемоги. Про це повідомили в Патрульній поліції в Харківській області.

Патрульні виявили на вулиці Перемоги чоловіка і звернулися до нього. Однак він відповів поліцейським агресивно.

"Він почав неадекватно і агресивно себе поводити. Громадянин дістав ніж і почав погрожувати", — відзначили в поліції.

Тоді патрульні попередили чоловіка: якщо він не припинить поводити себе агресивно, вони застосують спеціальні засоби і вогнепальну зброю. Однак той не реагував, став підходити ближче і намагався вдарити ножем патрульного. Поліцейські застосували газовий балончик, але це не зупинило правопорушника. Тому один з патрульних двічі вистрілив з табельної вогнепальної зброї. Одна куля потрапила в ногу чоловіка. Йому відразу надали медичну допомогу і викликали "швидку".

"Чоловіка "швидка" доставила до лікарні невідкладної медичної допомоги. Громадянин отримав поранення м'яких тканин і після наданої йому медичної допомоги подальшої госпіталізації не потребував", — пояснили в Патрульній поліції.

Як писав KHARKIV Today, в Харкові затримали іноземця-нелегала, який побив палицею патрульного.

Удень, 22 квітня, поліцейським повідомили, що на вулиці Дербентській (район метро "23 Серпня") біля кафе знаходиться людина без захисної маски і дивно поводиться. Патрульні попросили не порушувати громадський порядок. На зауваження іноземець відреагував агресивно, зняв верхній одяг і кинувся на них з дерев'яною палицею.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.