Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Справа про пожежу в харківському пансіонаті для літніх людей: захист одного з підозрюваних подав апеляцію

Игорь Мирончук. Фото: соцсети
Ігор Мирончук не хоче залишатися в СІЗО.

Через чотири дні після того, як суд відправив під варту адміністратора згорілого пансіонату "Золотий час" Ігоря Мирончука, його захисники оскаржили це рішення суду.

27 січня до Харківського апеляційного суду надійшла апеляційна скарга від захисників Ігоря Мирончука, підозрюваного в порушенні вимог пожежної безпеки. Про це повідомила прессекретарка суду Євгенія Бондаренко.

23 січня Київський районний суд взяв під варту без права внесення застави адміністратора "Золотого часу" Ігоря Мирончука та ще трьох підозрюваних — орендаря будівлі В'ячеслава Кравченка, його дружину — Ольгу Кравченко і власника будівлі, в якій був пансіонат для літніх людей, Славіка Акопяна.

Тоді адвокати Ігоря Мирончука говорили, що він ніякого злочину не скоював і просили не відправляти його до СІЗО, обрати запобіжний захід не пов'язаний з триманням під вартою. У підозрюваного є півторарічний син і дружина.

Нагадаємо, 21 січня в приватному пансіонаті "Золотий час" сталася пожежа. У будівлі виявили 15 загиблих, п'ятеро осіб постраждали, один з них помер через три дні після трагедії.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.