Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Соратник Порошенка хоче в команду Кернеса

Віталій Кошеленко обирався до Харківської облради від "Солідарності" і до недавнього часу очолював Зміївську РДА.

Кошеленко декларував 77 тисяч доларів і 820 тисяч гривень готівкою.

47-річний Віталій Кошеленко, обраний депутатом Харківської обласної ради у 2015 році від партії "Солідарність", у вівторок, 30 червня, опублікував декларацію кандидата на посаду голови Холодногірського району Харківської міськради.

Відповідно до декларації, Кошеленко володіє квартирою площею 106,9 кв. м в Харкові, нежитловим приміщенням площею 35,3 кв. м і земельною ділянкою в Боровій площею 1200 кв. м. Крім цього, його дружина — Людмила Кошеленко — є власницею ще однієї земельної ділянки площею 1200 кв. м в Боровій і житлового будинку площею 213,4 кв. м в с. Чемужівка.

У минулому році він отримав наступний дохід: зарплата в Зміївській РДА Харківської області — 302,8 тисяч гривень, благодійний внесок — 25,2 тисячі гривень. Також у кандидата є заощадження у вигляді 77 тисяч доларів і 820 тисяч гривень готівкою.

З 2015 року Кошеленко був головою Зміївської районної державної адміністрації. Одночасно з цим був заступником голови постійної комісії з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації в облраді.

У 2019 балотувався до Верховної Ради самовисуванцем по 181 округу, але не пройшов. Був членом партії "Європейська солідарність".

Адміністрацію Холодногірського району раніше очолював Максим Мусєєв, який знаходиться в розшуку за звинуваченням в державній зраді.

Як писав KHARKIV Today, обов'язки голови адміністрації зараз виконує Георгій Кашлаков.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.