Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Смотрящого" за Харківською областю затримали в Сумах

Фото: СБУ
Кримінальний авторитет Ізот переховувався від слідства з 2017 року.

Чоловіка підозрюють у незаконному поводженні зі зброєю, опорі і погрозах правоохоронцям.

12 листопада співробітники Служби безпеки України затримали в Сумах "смотрящого" за Харківською областю. Від правосуддя він переховувався з 2017 року. Про це повідомив начальник пресцентру управління Служби безпеки в Харківській області Владислав Абдула.

"Під час масштабної спецоперації Служба безпеки України затримала відомого кримінального авторитета, який перебував у всеукраїнському розшуку за вчинення тяжких злочинів", — відзначили в СБУ.

Кримінальному авторитету загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові поховали кримінального авторитета "Князя" (фото, відео)

Вирішується питання про застосування до затриманого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також правоохоронці перевіряють можливу його причетність до скоєння інших тяжких і особливо тяжких злочинів.

Изот
Кримінальний авторитет зберігав фото поліцейських

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області, кримінальному авторитету — 51 рік. Злочини він зробив в Харкові, після чого переховувався.

"За крадіжку 20 тисяч доларів з автомобіля харків'янина та незаконне поводження зі зброєю кримінального авторитета оголосили в державний розшук, а Дзержинським районним судом Харкова винесено рішення про дозвіл на його затримання", — пояснили в поліції.

Під час обшуку за місцем тимчасового проживання та в автомобілі затриманого знайшли холодну зброю, кастет, грабер, записи з особистими даними і фотографіями чинних оперативних співробітників карного розшуку і стратегічних розслідувань в Харківській області.

Відзначимо, як повідомляли очевидці в соцмережах, затриманий кримінальний авторитет — Ізот. Його спіймали в Сумах, коли він зламував автомобіль.

Як писав KHARKIV Today, кримінального авторитета на прізвисько "Борода" затримали в Харкові.

У серпні в Харкові правоохоронці затримали лідера злочинного угруповання і його членів, які видавали себе за співробітників поліції, викрадали людей і погрозами вимагали за них викуп. Лідер угруповання — "Борода", він же Володимир Чепіль.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.