Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Смотрящий" за Харківською областю не зможе вийти з СІЗО

Фото: Харьковская областная прокуратура
Сам "Ізот" на засіданні апеляційного суду був відсутній.

У суді розглянули апеляційну скаргу на запобіжний захід кримінальному авторитету.

Харківській апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури і змінив запобіжний захід "кримінальному авторитету Вадиму Ізотову, який також відомий як "Ізот". Тепер, за рішенням суду він не зможе вийти з СІЗО під заставу. Про це KHARKIV Today повідомили в прес-службі суду.

Підозрюваного на засідання суду не конвоювали. Не брав "смотрящий" участь в розгляді апеляції і в режимі відеоконференції. У суді пояснили: відмовився.

Нагадаємо, "Ізота" підозрюють у скоєнні крадіжки в особливо великих розмірах, незаконному поводженні зі зброєю, опорі і погрозах співробітнику правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків (ч. 5 ст. 185, ч. 2 ст. 263, ч. 2 ст . 342, ч. 1 ст. 345 КК України).

KHARKIV Today писав про те, що "Смотрящего "за Харківською областю Вадима Ізотова затримали в Сумах.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області, кримінальному авторитету — 51 рік. Злочини він зробив в Харкові, після чого переховувався.

13 листопада суддя Дзержинського районного суду Харкова відправила "Ізота" під варту з правом внесення застави в розмірі 439 тисяч 400 гривень.

17 листопада адвокат "смотрящого" за Харківською областю Віталій Слинько стверджував, що заставу внесли ще в день обрання запобіжного заходу, але забрати Вадима Ізотова не можуть, оскільки його немає в СІЗО.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.