Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Слуга Народу" замінила кандидата на голову Харківської обласної ради

Фракція прийняла рішення вранці перед сесією.

Замість Тетяни Єгорової-Луценко буде висунута кандидатура Артура Товмасяна.

Таке рішення було прийнято на засіданні фракції вранці 11 грудня. Про це повідомила Єгорова-Луценко.

"Це було рішення фракції. Спочатку підтримували одноголосно мою кандидатуру. Але позиція партійна змінилася. Ми не обговорюємо рішення, які пов'язані з партійним рішенням. Сьогодні проголосували одноголосно за нову кандидатуру. Ми заходимо до зали з консультативною позицією", — сказала Єгорова-Луценко.

Вона додала, що стати головою обласної ради хотіла, але підтримала позицію фракції "Слуга Народу", яка віддала перевагу Артуру Товмасяну.

"У мене все дуже добре з амбіціями. І звичайно, я планувала обійняти цю посаду, якби мене обрали. Але якщо партія прийняла інше рішення, я буду підтримувати позицію партії і працювати на розвиток нашої Харківщини як голова фракції, депутат обласної ради", — пояснила Єгорова-Луценко.

За її словами, кандидатуру Товмасяна запропонувала саме вона. Рішенням фракції не засмучена, оскільки залишається першим заступником голови Харківської обласної державної адміністрації. Обрання Товмасяна головою облради і її перебування на посаді першого заступника голови ХОДА називає "ефективною конструкцією".

"Сьогодні фракція зранку о 8:30 збиралася, і особисто я запропонувала змінити кандидата, як я озвучила, що є певні більш ефективні пропозиції Артура Едмаровича, я сьогодні озвучила позицію. Ми проголосували. І якщо від нашої команди його оберуть сьогодні, ми будемо дуже задоволені таким рішенням", — зазначила вона.

Як писав KHARKIV Today, 10 грудня ввечері стало відомо про те, що депутати від "Блоку Кернеса" в облраді підтримають кандидата від "Слуги народу".

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов ("Блок Кернеса — "Успішний Харків) заявив, що депутат облради Сергій Чернов зняв свою кандидатуру на посаду голови Харківської облради, а фракція підтримає Артура Товмасяна від "Слуги Народу".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.