Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

SkyUp скасував рейси з Харкова до Києва та Львова

Гроші за квитки пообіцяли повернути протягом тижня.

Рейси з Харкова до Одеси все-таки відновляться.

Авіакомпанія SkyUp припиняє виконувати польоти в Київ з 5 липня. Про це йдеться на сайті авіакомпанії.

"Через комерційні причини з 5 липня 2020 року авіакомпанія SkyUp Airlines продовжить виконувати польоти за п'ятьма з оголошених раніше восьми напрямків внутрішньоукраїнської програми. Скасування рейсів торкнеться польотів між Львовом і Харковом, а також з Києва до Львова і Харкова", — йдеться в повідомленні.

Виконання перельотів припинили до 15 вересня.

У компанії відзначають, що запуск внутрішніх рейсів в повному обсязі можливий лише при повноцінному відновленні міжнародної польотної програми, оскільки недоотримання коштів на внутрішніх рейсах компенсується за рахунок міжнародних напрямків.

"Всі пасажири, які придбали квитки на зазначені вище рейси, отримають відшкодування вартості квитків автоматично. Відшкодування передбачає грошове повернення повної вартості квитка на банківську карту протягом тижня. Також авіакомпанія відправить по електронній пошті промокод на 10% -ву знижку на наступну покупку квитків або послуг на сайті skyup.aero. Додатково звертатися в авіакомпанію із запитом на повернення не потрібно", — йдеться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, SkyUp виконував польоти з Харкова до Києва 4 дні — з 29 червня. Польоти були заплановані щодня, крім неділі. З 5 липня повинні були відновитися рейси до Львова, однак цього вже не станеться.

Польоти SkyUp з Харкова до Одеси з 4 липня відновляться, як і планувалося. Рейси здійснюватимуться по понеділках, середах, четвергах і суботах.

KHARKIV Today раніше писав про те, що  SkyUp обіцяє виплатити компенсацію за невикористані квитки за 3-6 місяців.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.