Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Скільки торгових точок знесуть на "Барабашово" заради будівництва нової дороги?

Дорогу, яка з'єднає Салтівку і центр Харкова, почнуть будувати з боку супермаркету "Рост" в найближчі два тижні.

За словами Харківського міського голови Геннадія Кернеса, будівництво дороги через "Барабашово" почнеться через кілька тижнів. Для цього потрібно знести об'єкти на ринку "Барабашово", натомість обіцяють побудувати новий торговельний майданчик.

У Харківській міськраді наполягають, що ринку чи торговельного майданчика під назвою "Барабашово" в Харкові не існує по документах.

Департамент територіального контролю попросили вказати кількість об'єктів, які підуть під знесення на "Барабашово" через будівництво нової дороги і де побудують нові торговельні майданчики замість знесених. Однак відповіді на ці питання не було. Причина — відсутність будь-якої інформації.

Чиновники дали відписку, що "інформація не відтворена і не задокументована, не знаходиться у володінні виконавчих органів Харківської міської ради".

Нагадаємо, на сесії міськради виділили 22 мільйони 432 тисячі гривень на будівництво нового ринку по проспекту Льва Ландау. Кернес наполягав, що "Барабашово" побудували без дозвільних документів, і всі про це знають.

Як писав KHARKIV Today, перший тендер на будівництво дороги, яка з'єднає вулицю Шевченка з проспектом Ювілейним, проведено. Також замінять теплотрасу з урахуванням будівництва нового метромосту. Тендер на 100 мільйонів виграла компанія бізнесмена Олександра Ярославського.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.