Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Шахраї тероризують харківських роботодавців по телефону

Роботодавцям почали дзвонити шахраї, які представляються фахівцями Держпраці і пропонують за гроші вирішити питання з перевіркою підприємства.

Якщо роботодавцю запропонували за гроші вирішити питання про перевірку підприємства на дотримання норм охорони праці, то потрібно повідомляти про це правоохоронцям.

У головному управлінні Держпраці в Харківській області попереджають роботодавців, що такі дії підлягають кримінальному покаранню. Зараз почастішали дзвінки від шахраїв, які представляються фахівцями Держпраці і пропонують за гроші допомогти керівнику підприємства вирішити питання з перевіркою підприємства на дотримання норм охорони праці.

Роботодавців просять бути пильними і уточнювати дані тих, хто представляється фахівцями Держпраці і повідомляти про шахрайство у правоохоронні органи.

Через дзвінки від шахраїв, які представляються фахівцями з охорони праці, співробітники Держпраці звернулися в поліцію.

Якщо роботодавець підозрює, що йому подзвонили шахраї, то для підтвердження повноважень спеціаліста з охорони праці він може звернутися за телефонами: (057) 700-76-67 та (057) 720-11-11 (лінія працює у вихідні та святкові дні). А також зателефонувати в поліцію: 102, (044) 287-82-82 (гаряча лінія).

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.