Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Шахраї під виглядом працівників газових служб вимагають гроші з харків'ян

Невідомі були помічені на Салтівці.

Під час карантину "Харківміськгаз" не працює, крім аварійно-диспетчерської служби.

У Московському районі Харкова виявили шахраїв, одягнених у спецодяг "Харківміськгазу", які намагалися потрапити в квартири харків'ян під приводом перевірки роботи газового обладнання та лічильників газу, а після цього вимагали оплату, повідомили в АТ "Харківміськгаз".

У "Харківміськгазі" нагадують: із 17 березня 2020 року в компанії введено карантин і будь-яка діяльність — перевірки, заміна газового обладнання, установка лічильників газу — припинена. У штатному режимі продовжує працювати аварійно-диспетчерська служба (104). Тому харків'ян просять не вірити шахраям і пам'ятати про знаки відмінності співробітників.

"Будьте обачними та уважними. Не дайте псевдогазовикам ввести себе в оману. Нагадуємо, що співробітник газової компанії має при собі службове посвідчення з фотографією, зазначенням посади, логотипом і печаткою підприємства", — відзначили в "Харківміськгазі".

Якщо ви помітили шахраїв, повідомте в поліцію за номером "102".

Як писав KHARKIV Today, в Харкові поліцейські нагадали, як відрізнити їх від шахраїв.

За словами правоохоронців, зараз активізувалися шахраї, яким карантин не перешкода, і вже з'явилися випадки, коли зловмисники представляються співробітниками поліції. Мабуть, для того, щоб зняти з довірливих порушників карантину штраф.

У поліції нагадують: поліцейський зобов'язаний назвати своє прізвище, посаду, спеціальне звання та пред'явити на вимогу громадянина службове посвідчення, надавши можливість ознайомитися із викладеною в ньому інформацією, не випускаючи його з рук.

Також необхідно звертати увагу на уніформу поліцейського, де розміщений нагрудний знак з чітким зазначенням його спеціального жетона.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.