Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Сергій Бабкін і його дружина захворіли коронавірусом

 Фото: Instagram / Снежана Бабкина
Сергій і Сніжана Бабкіни здали тест на COVID-19 і він дав позитивний результат.

Зоряна родина не знає, де могла заразитися.

Тести на коронавірус у Сергія і Сніжани Бабкіних позитивні. Про це повідомила дружина музиканта.

"Друзі, ми з Сергієм отримали позитивні тести на Covid-19. Де ми могли заразитися? Не знаємо. Скрізь. Конкретного місця і дня немає. Та й з тими, хто явно хворів, ми не контактували. Завжди дотримувалися запобіжних заходів: носили маски, обробляли руки, дотримувалися дистанції ... ", —написала Сніжана Бабкіна в Instagram.

За словами дружини музиканта, в День Незалежності 24 серпня вона відчула легке першіння в горлі і ломоту в тілі, а наступного дня різко з'явився сухий кашель і трохи піднялася температура. Сніжана Бабкіна звернулася до лікаря, той порадив здати тест на коронавірус. В цей час подружжя перебувало в Києві, Сергій Бабкін брав участь в святковому концерті.

"Сергій на зйомках з самого раннього ранку. Він почувався добре. У святковий день в Києві я ледве знайшла лікаря. Вдень у мене піднялася температура до 38,6 ... Лікар взяв ПЛР-тест у мене і за компанію у Сергія. Хоча, повторюся, що у нього навіть натяку на недугу не було. Наступного дня я прокинулася від жахливої "ломоти в тілі". Воно все дуже боліло, температура була 37.2. Пропав нюх, хоча ніс забитий не був. І ще сильна печія в області хребта, в грудному відділі. Поїхали, зробили комп'ютерну томографію і аналіз крові, про всяк випадок. Сьогодні вранці приходить позитивний результат тесту", — додала дружина музиканта.

Сніжана Бабкіна уточнила — вони з чоловіком на самоізоляції і попередили всіх, з ким недавно контактували.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.