Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Серед школярів Харківської області проходить анонімне опитування про "дистанційку"

Ілюстративне фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today
Учні можуть добровільно відповісти на кілька запитань.

У департаменті науки і освіти сподіваються, що відповіді учнів допоможуть усунути недоліки "дистанційки" під час карантину і оптимізувати навчальне навантаження.

Учні 10-11 класів усіх районів Харківської області проходять добровільне анонімне анкетування про дистанційне навчання. Воно триватиме до 25 грудня. Про це повідомили в Харківській обласній державній адміністрації з посиланням на департамент науки і освіти.

"Спільно з Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна департамент науки і освіти Харківської ОДА розробив анкетування для учнів 10-11 класів, мета якого — виявити недоліки дистанційного навчання в закладах середньої освіти Харківської області", — сказано в повідомленні.

Учням пропонують відповісти на питання про зручність розташування їх школи, улюблені предмети і навчання під час карантину — наявності умов вдома для дистанційного навчання і платформах, які використовують вчителі. Школярі можуть запропонувати свої ідеї, як налагодити дистанційний процес. Результати анкетування узагальнять.

Як писав KHARKIV Today, зараз в Україні діють карантинні обмеження для "помаранчевої" зони. Ходити до школи заборонено, якщо на самоізоляції знаходиться 50% учнів і персоналу. 9 грудня на засіданні Кабміну прийняли рішення про введення локдауна з 8 по 24 січня. Зокрема, в цей період заборонено буде відвідувати школи і виші.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.