Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ще три жителі Харківської області померли від коронавірусу

Всього в регіоні зафіксована 41 смерть від COVID-19.

Всього в регіоні зафіксована 41 смерть від COVID-19.

За останню добу в Харківській області зареєстрували ще три смерті від ускладнень після коронавірусу  —  померли 61-річний харків'янин, 71-річна харків'янка і 76-річна мешканка Первомайського району. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер.

За інформацією голови ХОДА, в регіоні підтверджено 946 випадків коронавірусу. За останню добу нові випадки зафіксовані у жителів Харкова, Борівського, Вовчанського, Золочівського, Первомайського, Сахновщинського, Чугуївського та Харківського районів.

231 чоловік проходить лікування в лікарні, в тому числі два підключені до апаратів штучної вентиляції легенів і чотири знаходяться на кисневій підтримці. Ще 333 людини — на самоізоляції. Крім того, з підозрою на коронавірус госпіталізовано 187 осіб, 62 — самоізолювались. Одужав після коронавірусу 341 пацієнт (17 — за добу).

Як писав KHARKIV Today,  на сьогоднішній день в Україні 21 584 хворих коронавірусом. За добу коронавірус виявили ще у 339 українців. За весь період пандемії від ускладнень після коронавірусу померли 644 людини, при цьому 7 575 пацієнтів одужали.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.