Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ще одна харківська лікарня почала прийом пацієнтів з коронавірусом

Фото: Харьковский горсовет
У Харкові хворих з коронавірусом будуть госпіталізувати у 18-у лікарню.

Хворих на COVID-19 приймають в реконструйованому відділенні колишнього дитячого відділення.

1 жовтня Харківська міська багатопрофільна лікарня №18 розпочала прийом пацієнтів з коронавірусом. Про це повідомили в Харківській міській раді.

"Тепер відділення оснащено всім необхідним для розміщення майже 60-ти пацієнтів, в тому числі що вимагають інтенсивної терапії", — сказано в повідомленні.

У відділення провели 38 кисневих точок і обладнали під'їзні шляхи для розвантаження кисню, завезли реанімаційні ліжка для дорослих і реконструювали приміщення так, щоб лікарі, які працюють з коронавірусом, не перетиналися з іншими. Медикаментів, за словами головлікаря 18-ї лікарні Бориса Менкуса, зараз досить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська область п'ятий день поспіль лідирує за приростом хворих на коронавірус

Договір з Національною службою здоров'я України лікарня ще не підписала через "технічні формальності", яких саме — не повідомляється.

Як писав KHARKIV Today, сьогодні хворих на коронавірус в Харкові приймають обласна інфекційна лікарня (доросла і дитяча), "чорнобильський" диспансер, 13,17 і 25 міські лікарні. У лікарнях Харківської області на стаціонарному лікуванні перебуває 980 пацієнтів, 734 з них лікуються в Харкові.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.