Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Рибалка пропав в Харківській області

Чоловіка шукали всю ніч, але поки так і не знайшли.

Спочатку чоловіка шукали рибалки, але коли вони зрозуміли, що не впораються — звернулися за допомогою до рятувальників.

Співробітники ДСНС і Нацполіціі продовжують пошуки зниклого рибалки на Печенізькому водосховищі. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Харківській області.

Повідомлення про зникнення людини надійшло рятувальникам у четвер, 7 січня, о 23:30. Все сталося на водосховищі біля села Мартове (Печенізький район).

"За словами заявника стало відомо, що рибалок було п'ятеро, четверо з яких вийшли на берег. Одного не змогли відшукати через те, що було досить темно і в деяких місцях лід був дуже тонкий", — розповіли в ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Народився в сорочці ": в Харкові рятувальники витягли рибалку, який провалився під лід

Зараз рятувальники спільно з співробітниками Нацполіціі проводять пошуки зниклого рибалки. Чоловіка шукають 25 співробітників ДСНС і поліції, задіяна техніка.

Пропал рыбак, поиски рыбака

Рятувальники черговий раз звернулися до жителів регіону з проханням не ризикувати життям і не виходити на тонкий лід, особливо в умовах обмеженої видимості (туман, темна пора доби). Завзятих рибалок просять особливо суворого дотримуватися правил безпеки.

Раніше KHARKIV Today писав, що на Печенізькому водосховищі біля села Рубіжне (Вовчанський район) рятувальники знайшли в наметі мертвого рибалку, який отруївся чадним газом.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.